A jelenlegi körülményeid nem határozzák meg, hogy hová fogsz eljutni,
csak azt, hogy honnan indulsz.
  Ha visszatekintesz a mögötted álló múltra sok megpróbáltatást és nehézséget látsz magad mögött és gyakran úgy érzed a sorsod azért szánt neked ilyen nehéz életet és ennyi megpróbáltatást, mert bűnhődnöd kell egy régen elkövetett bűnöd miatt, amit talán nem is ebben az életedben követtél el?

Annyira hozzászoktál ahhoz, hogy a sorsodra, mint a gonosz ellenségedre tekints, hogy közben meg is feledkezel arról, hogy mennyi ajándékot kaptál tőle csak azáltal, hogy képes voltál úrrá lenni az életed megannyi megpróbáltatásán.

A sorsod azért küld neked boldogtalan és szenvedéssel teli kapcsolatokat, hogy megtanítson felismerni és értékelni a boldog és szeretetteli kapcsolatokat. Egy boldogtalan kapcsolat arra sarkall, hogy megtanuld szeretni önmagad és ne köss kompromisszumot egy olyan emberrel, aki nem becsüli meg a benned élő csodát.

Azért kapsz a sorsodtól olyan munkát, amit utálsz csinálni, hogy felébressze benned az erőt, ami arra sarkall, hogy a szenvedélyedet követve megtalálhasd azt a hivatást, amit egy életen át tudsz követni.

Azért születtél, hogy betöltsd a küldetésedet, de addig nem tudnád felismerni mi az, amíg nem találkoztál azzal, ami biztosan nem az.

Azért kapsz a sorsodtól balesetet és betegséget, hogy megállj egy pillanatra és észrevedd, ha rossz irányba indultál el. Amikor megállásra és pihenésre késztet az életed olyan felismeréseket szerezhetsz, amik nélkül vakvágányra futna az életed. Ébredj fel.
Az Ébredés ekkor sokszor fájdalmas.
A sorsod azért akadályoz minden erővel, hogy haladni tudj, mert az irány, amit minden erőddel követni akarsz nem a te utad. Abban a pillanatban, hogy ezt belátod és nem feszülsz bele teljes erővel az akadályba azt is látni fogod, hogy milyen közel van és milyen nyilvánvaló a megoldás…

A sorsod szeret téged és nem az ellenséged, hanem a legjobb barátod, aki segíteni  próbál Neked.

Ha egy pillanatra megállsz és megfordítod a nézőpontodat meg fogod látni, hogy minden ami történik veled igazából a te érdekeidet szolgálja.
Az Univerzum a sors energiáin keresztül mutat számodra utat és ezek az energiák folyton mozgásban és változásban vannak. Abban a pillanatban, hogy megismered és megfogadod az energiák útmutatásait soha többé nem fogod úgy érezni, hogy a sorsod akadályokat gördítene eléd, éppen ellenkezőleg meglátod majd minden “akadályban”, a segítő, támogató, útmutató és szeretettel teli energiákat.