2017-es éved sikere min múlik? Az alábbi 3 kérdésre adott válaszodon!
Ezek lesznek legnagyobb hatással a 2017-es évedre!


1. Vállalod-e a felelősséget MINDENÉRT ami Veled történik?

Igen, hihetetlen ereje van, ezért ezzel kezdem most is!
Nézz bele a tükörbe. Vegyél elő egy tükröt vagy nézz bele a falon lévőbe. Fontos hogy a saját szemedbe nézz, miközben mondod:
"Én vagyok a felelős!" - Ismételd meg párszor, határozottan és őszintén.

"Én vagyok a felelős!"

Ez a mondat abban a pillanatban hogy komolyan veszed, az életedet változtatja meg! Hihetetlen ereje van. Nagyon fontos, hogy soha ne kifelé mutogass. Soha nem a szüleid tehetnek róla vagy a kormány tehet róla vagy az időjárás tehet róla. Semmiről. Se Arról van e vagyonod. Ami veled történik, azért mind Te vagy a felelős.
Abban a pillanatban hogy vállalod a felelősséget, átveszed az irányítást az életed felett!


2. Vannak-e céljaid, terveid 2017-re?

Irány nélkül nem haladsz semerre. Ha vannak céljaid de nem éred el őket még mindig előbbre vagy, mintha nem lettek volna céljaid. Képzeld, nekem a 2016-ra kitűzött céljaim közül egyet sem sikerült megvalósítanom teljesen. De szerinted szomorú vagyok emiatt? Vagy okolok bárkit? Nem. Ez csak még jobban feltüzelt a 2017-es évre, hogy rátegyek egy lapáttal és még ügyesebben illetve okosabban haladjak előre! És már most jóleső izgalomban vagyok (karácsony feeling), hogy mennyi fog sikerülni a 2017-re kitűzött 10 db célom közül! Ha több mint 5 akkor már elégedett leszek. Mert szokás szerint nem kis céljaim vannak :) Arra biztatlak, hogy Neked is legyenek céljaid, tudd, hogy merre haladsz és mit szeretnél elérni idén!


3. Ünnepelj! Élvezd az életet!

Nagyon fontos, hogy a felelősség vállalása mellett a célok és a tettek mezején is mindig emlékeztesd magad mindig arra, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy élvezzük az életet! Érezd jól magad, engedd meg magadnak, hogy legyen idő pihenésre, ünneplésre, örömködésre! Élvezd azt amit csinálsz, mert csak akkor van értelme az egésznek! És tudod mit? Mindegy, hogy épp mit csinálsz, mert bármit lehet élvezni - csak rajtad és a hozzáállásodon múlik - meg hogy vállalod-e a felelősséget azért, hogy jó hangulatod legyen! :) Amikor tizenöt-tizenhat évesen építőtáborban kukoricát kellett fattyaznom meg cukorrépát kapálnom, akkor is jól éreztem magam, vicceket meséltünk egymásnak a többiekkel és énekeltünk közben. Nem emlékszem rá, hogy lett volna benne kínlódás - persze fárasztó volt, de csináltuk, mert akkor épp az volt. És úgy éltem meg hogy menő dolog, hogy fiatalon dolgozhatunk és saját pénzt keresek. És ez is csak hozzáállás kérdése, azé, hogy vállalod-e a felelősséget? Élvezd az életet BÁRHOL és BÁRMIKOR, abban amit épp csinálsz, abban is meg lehet találni a szépet és a jót!

Szóval ha a fenti három dolgot megfogadod, akkor szerintem fantasztikus éved lesz!