Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

jó kapni..

Te milyennek látsz egy jó embert? Milyen az élete?

Túl sokan hiszik azt, hogy a jó emberek lúzerek!

Túl sokan hiszik azt, hogy csak kizsákmányolással lehet elérni bármit is az életben! 

Túl sokan áldozatok, ezért azt hiszik, csak azoknak van valamijük, akik lenyomnak másokat!

Én a jó emberek mellett állok ki, akik támogatnak másokat, akik segítik a többieket, ugyanakkor vannak elképzeléseik, vannak céljaik és tudják mikor kell IGEN-t mondani és tudják, mikor NEM-et.

a kiégés egyik lehetséges oka (SIKERES embereknél is!!!), az, ha felborul az adok-kapok egyensúlya.

Azaz: hosszú ideig csak adnak, adnak, adnak.... VAGY hosszú ideig csak tolják bele az energiát a dolgokba, de VISSZA nem kapnak.

Mindkettő veszélyes. Ahhoz, hogy hosszú időn át megmaradjon a motivációnk és elkerüljük a kiégést, szükség van arra, hogy ne csak adjunk, hanem kapjunk is.

Hibát találunk ott is, ahol soha nincs kész semmi. A kapcsolatok olyanok, mint az anyagcsere. Soha nem lehet készre csinálni, nincs az a pont, amikor valakiket kiállítanának egy vitrinbe egy cédulával, hogy : követendő példa, ilyennek kell lennie a tökéletes kapcsolatnak.

Adni és elfogadni! Ha adsz, mindig kapsz, mert az élet egyensúlyban van, bármit is gondolsz erről. Az életet azzal tagadod meg, azzal borítod fel az egyensúlyod, hogy adsz, de nem fogadsz el. Ez a magyarázata annak, hogy valami hiányzik az életedből.

Ha azt érzed, hogy méltatlan hozzád az élet, akkor meg kell tanulnod nem csak adni, hanem elfogadni is. Nem csak elengedni a bevásárló szatyrodat, hanem megfogni és haza is vinni a tartalmát. Könnyű adni, elfogadni talán a legnagyobb kihívás mindenki, az én életemben is. Baromira nehéz megtartani, mert súlya van és következménye. Nem fog mindenkinek tetszeni, de őket nem bánthatjuk ezért, magadat se bántsd, örülnöd kell ennek a súlynak, mert értéket képvisel. Szükséged van az értékes dolgokra neked is és nem csak a többieknek.

Megtanulni tudatosan Igen-t és Nem-et is mondani. Az elfogadásra Igen-t, a kérésre, Nem-et. Azt hiszem ez a jóság mércéje. Odaadni azt, amit tudsz, nem többet vagy kevesebbet, csak amennyi nem fog hiányozni és elfogadni azt, ami jár. Lesz, hogy Nem.-et fogsz mondani, mert kell, hogy megtagadj olyat, amitől nem szívesen válsz meg, de attól még jó ember leszel és nem vagy gonosz. Ha persze, a másik mércéjével méred ezt a jelenséget, már veszítettél a jóságodból, de soha ne a másik szemével vizsgáld magad, mert pokolra jutsz.

Erős tudom a pokol, de meg kell értened, az életed önmagadról szól és soha nem a másikról. Ha fordított életet élsz, a másik szemszögéből próbálsz élni, akkor jönnek létre olyan tragédiák, amikor elmondhatod, hogy kihasználtak, elvettek tőled mindent, semmid nem maradt és már nincs mit adnod.

A fordított élet, egyenes út a pokolra, mert mindenképp eljutsz arra a pontra, ahol már nem lesz mit adnod. Így a másik, aki kér tőled, el fog ítélni, azt fogja mondani, „ne dugd el előle”. Mindegy mennyit adsz fájdalommal, soha nem lesz elég, mert nem lehet megvásárolni a jóságot.

Kicsit olyan ez, mint amikor a maffia zsarol valakit valamivel. Először csak kicsit kérnek cserébe, csak egyszer, majd rendszeressé válik a kérés és mindened oda kell adnod. A maffia szemében jó ember vagy, a sajátodéból nézve pedig lúzer, mert bizony áldozattá válsz. Áldozat akkor is, ha kicsit is adsz olyat, amit nem szívesen adsz. Vannak akik azt állítják 30 éve csak adnak és adnak és adnak. 30 éve csak becsaptad magad azzal, hogy szívből nyújtasz bármit is.

Tudod miért állítom ezt, azért, mert elfogyott a türelmed. Ott ahol nincs szív, ott elfogy a türelem és szép lassan, de leamortizálódtál, elfogytál. Tudod a kicsi még nem fáj eléggé, szinte észre sem veszed.

De 30 évnyi sok kicsi szívtelenség, egyenlő a pokollal. Csak hitegetted magad a jósággal, valójában áldozattá váltál és észrevétlenül csináltál magadból lúzert. Meddig csinálod még?

Tudom, a lelkiismeret, hogyha már eléggé régóta adsz és többet nem adsz, akkor mi lesz a másikkal, mi lesz a maffiával. De mi lesz veled, ha ezt folytatod? Nem csodálom, hogy már jó lenne végre valamit kapni és eleged van az egészből.

Semmi baj nincs azzal, ha vannak elvárásaid. Legyenek is! Nagyon sokan beszélnek a célok fontosságáról, számomra is fontosak a céljaim. Mi ez ha nem elvárás? Szeretettel lehetnek elvárásaid?

Persze, hogy lehet. Fontos, hogy beletedd a szeretet, mert a gyűlölettel, keserűséggel elvárt dolgok vajon tudnak érvényesülni? Az elvárásoknak két érzelmi oldala van. Az egyik gyűlöletre és hiányra épül, a másik szeretetre és bőségre. A gyűlölet, bosszú nem tesz jóvá. A gyűlölet, mindig arra az áldozatra gondol, aki 30 évig csak adott, de nem kapott semmit, igazi bosszú azok ellen, akiknek adtál.

Követelőzés és egy bazi nagy butaság. Így csinálsz poklot a saját életedből, a saját múltadból, mert elhiszed, csak azok tudnak érvényesülni az életben, akik kihasználnak másokat, ledózerolnak, tönkre tesznek. Csak azért, mert ezt élted meg, neked lett semmid, a többiek akik szerinted elvettek tőled mindent, pedig tele vannak. Becsapod magad, mert Te adtad… senki nem vehet el tőled semmi olyat, amit ne adtál volna eddig oda magadtól.

Ne takarózz a többiekkel, hiába magyarázod, hogy ők mennyi mindent tettek veled, becsapod magad és erősíted magadban a lúzerséget. Szerintem nem ezt akarod. Tudod mit akarsz? Végre egész életet élni és abbahagyni az áldozat életét. Az életünk kettős, a múltunk is kettős. Ránézhetsz a múltra, mint befektetésre, ami most térül meg.

Mert bizony, megtérül, ha 30 évig csak adtál. Meg kell tanulnod elfogadni, de nem lesz egyszerű, mert most gyűlölöd azokat, akik eddig elfogadtak tőled. Meg kell szeretned az elfogadó oldalt is, le kell küzdened sok sok évnyi gyűlöletet. Ezen múlik, hogy lesz-e a jövőben valamid vagy maradsz a nincstelenek sorában. De ezt, csak szeretettel tudod megoldani, szeretni azt önmagadban, akit eddig elítéltél.

Én a szeretetben hiszek, én a jó ember mellett állok ki. Az áldozatoknak bármit is mondok, közülük nagyon kevesen hallják meg a szeretet nyelvét, mert a gyűlöletben hisznek, számukra a siker azonos a kifosztással. Hagyd abba, ha elszenvedtél már valamit a többiektől, kicsit figyelj oda magadra. A jövőd kulcsa, a bőséged kulcsa a szeretetben van. Legyél jó ember, legyél kedves a többiekkel, figyelj oda rájuk, de úgy tedd, hogy tudsz arról, Te csinálsz mindent az életedben.

Figyelj oda magadra, mert nagyon sok van benned. Ha 30 évre visszanézel, lásd meg az értékeket, mert ha nem kaptál volna semmit, nem lett volna semmid, ma már nem élnél. Ezzel nem túloztam, mert most is van egy csomó mindened, amit értékelned kell, mert ez az életed minőségének a zálloga. Fontos a nem, fontos, hogy meg tudd állni azt, hogy odaadj olyat, amit nem szívből tudsz nyújtani. Ez fel fog szabadítani, meg fogsz tőle könnyebbülni, mert lesz végre tudatosan valami olyan a kezedben, ami bizonyítottan ott is van.

Ne félj attól, hogy önzőnek fognak nevezni. Kell, hogy legyen benned önzőség, minden NEM az önzőségről szól, mert megtagadsz valamit. De tudd, mindig a másik szemében leszel önző. Azok akik úgy oldják meg ezt a kérdést, hogy eltávolítják az életükből azokat, akik eddig kértek tőlük, azok bizony csak ráültek a problémájukra, de nem oldották meg. Azért, mert elnyomsz, eltüntetsz egy helyzetet, azzal tetőzted a bajt. Azért likvidálod a többieket, mert még mindig áldozat vagy és nem akarsz konfliktusba kerülni.

Igen a másik, a maffia, mindent el fog követni, hogy hozzájusson a megszokott adományaidhoz és picit azt fogod érezni, jár is neki, mert megszoktad, szokásoddá lett ennyi év alatt. De könyörgöm, tudj újra kezdeni és állj ki magadért. Tudj szeretettel érvelni és ne gyűlölködj.

Nem a konfliktust utálod, hanem a gyűlöletet önmagadban, amikor konfliktusba kerülsz. Nem a másik gyűlölete zavar, hanem a sajátod. Ha szeretettel kezeled a gyűlöletet, mondjuk kedvességgel, odafigyeléssel, egészen más eredményt kapsz és meg fogod szeretni az ilyen „megbeszélős” helyzeteket.

Te már tudod, hogy másról lehet kígyót békát mondani, de a meghatározó, hogy Te tényleg milyen ember is vagy, az a saját önértékelésedben van. Lehetsz jó ember, nem vagy lúzer. Tudom, hogy mindenkiben ott a jóság, én minden emberben látom. Lássuk együtt benned és hagyd, hogy érvényesüljön. Engedd meg neki, hogy ki tudjon nyílni, mert szükséged van rá, neki pedig rá.

Drukkolok neked és szorítok, hogyha eddig a kihasznált oldalon álltál, tudj elfogadni és legyen bőséggel és szeretettel teli az életed!

1. A tiltás létrehoz.
2. A tagadással állítasz.
3. Aminek ellenállsz, az hat rád.
4. Amitől félsz, az bekövetkezik.
5. A teremtéshez tér kell.
6. Ami téged vonz, azt te is vonzod.
7. Amit elfogadsz, attól teret kapsz.
8. Amiről van egy képed, arra képes vagy.
9. Csak akkor kaphatod azt, amit akarsz, ha tudod, hogy mi az.
10. Nem kell, hogy kutass a szeretet után, amikor abból vagy.
11. A karma titka: ami körbe megy, az körbe jön.
12. Amit megosztasz másokkal, azt meghálálja az Univerzum!

Számos lehetséges jövő létezik…
Melyikben veszel részt, azt Te döntöd el, ha tudatosan éled az életedet.

Ha nem vagy tudatos, nem ismered a működésed, akkor jogosan állíthatod, hogy “nem rajtad múlik”, “nem tehetsz arról ami történik veled”, mert csak résztvevője vagy, de nem az alkotója az életednek.

Ne szégyeld ha kapsz..

 

0 Tovább

mi a baj a pénzügyekkel?

Amit most megmutatok neked ebben a bejegyzésemben,
az képes megoldani az összes pénzügyi problémádat.

Ráadásul annyira egyszerű, hogy a legtöbb ember figyelmen kívül hagyja.

Itt a szabály:

„A bevétel az orvosság mindenre.”

Amilyen egyszerűnek hangzik, annyira kevesen
használják.

Egy átlagember az ideje nagy részét azzal tölti,
hogy a kiadásokat nézegeti.

Hogyan ossza be a pénzét?
Mire költhet a boltban és mire nem?
Hogyan fizesse a számlákat az adósságokat?

Egy cégvezető ugyanígy viselkedik.
Foglalkozik a termeléssel, a szállítással, és ezer céges problémával.
De nem jut eszébe, hogy ha vevőket szerezne, és több
bevételt, minden egyes problémája megoldódna.

Nézd meg a pénzügyi kimutatásod.
A bevétel rovatban csak pár tétel van.
A kiadás rovatban azonban ezer!

De ez a kevés bevétel képes ezt a valag kiadást fedezni!

Miért nem keresel pár új bevételi forrást akkor?

Ha alkalmazott vagy, irány a másod állás!
Vagy kérdezd meg a mostani munkahelyeden.

„Mit kell tennem, hogy többet, mondjuk kétszer ennyit
fizessetek nekem?”

Ha vállalkozó vagy szerezz ügyfeleket, új bevételi
forrásokat, sokszorozd meg a reklám mennyiségét.
Tedd magad ismertté.
Ne pénzzel, csak gondoskodj arról, hogy a csapból is te folyj!

Egyszerűen változtasd meg a hozzáállásod.

Valószínű, hogy az időd 95%-át eddig azzal töltötted,
hogy a kiadásaiddal foglalkoztál. 

Mi lenne ha megfordítanánk?

Mostantól az időd 95%-át fordítsd a bevétel szerzésére,
és a fennmaradó 5% bőven elég a kiadásokra.
Szégyen nélkül.

 

0 Tovább

ne érdekeljen..

"Nem kell ahhoz valamilyen - nyugatiak számára - egzotikus kultúrában vagy tradícióban felnőni, hogy félelmetes értelmezést adjunk egy önmagában is félelmet keltő élménynek."
(Douwe Draaisma)

Egyik barátom egyszer ezt mondta:

"-Anyósom egyik kedvenc kérdése, mikor eljön hozzánk,
és a lakás pont nem tökéletes rendben várja:

- Mi lesz, ha jön valaki? Mit fog szólni, hogy morzsa van az asztalon?

Egyesek szerint kellemetlen szokásomhoz híven ezt mondtam,:

- így válaszolj anyósnak:

- Őszintén? Nem érdekel, mit mondanak mások az ÉN házamról, az ÉN asztalomról, az ÉN morzsámról.

Merthogy szerintem bőven elég megküzdenünk életünk során azokkal az elvárásokkal, amik belőlünk fakadnak, amik nemzedékeken át családtól és a népünktől ránk ragadtak, amik miatt vélt vagy valós szégyent kellene érezni, és ha ezeken túl ráadásként még másoknak is meg akarnánk felelni, akkor onnantól kezdve azoknak a másoknak az életét élnénk, nem a sajátunkét.
Azok, akik mindig mások elvásárainak akarnak megfelelni, és pusztán az hajtja őket előre, hogy jajj, vajon mit szólnak majd mások, azoknak soha nem lesz egy nyugodt pillanata sem az életben, mert folyton szégyen érzetük lesz, a világ már csak olyan, hogy ezernyi elvásárt ró ránk, a nap minden percében.

Hogyan lehet ezektől az elvárás-nyomásoktól megszabadulni?
Hogyan lehet végre levetkőzni magunkról a "jajistenem, mit fog szólni az a vadidegen ember???" érzést?

Könnyedén, ha van elég önbizalmunk. Mert a másoknak való megfelelési kényszer semmi másról nem szól, mint önbizalom hiányról.
És a belénk nevelt szégyenérzettől.

Vannak dolgok, amik fölött talán nincsen hatalmad, és nem tudod megváltoztatni őket, de egyik sem zárhat el a céljaidtól, legfeljebb kicsit távolabbra sodor. Az viszont már csak rajtad múlik, hogy ellenkormányozod a hajódat, vagy végleg bevonod a vitorlákat.

0 Tovább

üdv a 21.században

"Az ember csak később fizeti meg az árát mindennek."

(Dorthe Nors)

És most csak erős idegzettel rendelkezők olvassanak tovább...

Valahol olvastam egyszer (talán Braskó Csabától), hogy minden ember (és nemzet) döntései mögött a fejében élő kultúra a felelős.

Az, hogy egy nép történelme során hogyan alakultak a dolgok.

Amerika egy új föld volt, tele ismeretlennel. Küzdeni kellett. A semmiből létre kellett hozni valamit.

Ezért sikerorientált és pozitív az amerikai nép.

A magyar ember viszont más. Reménykedik, de fél cselekedni. Mert az egész történelmünk során "itt ült" valaki a nyakunkon (tatár, török, osztrák, orosz és most "az új világrend") és minden törekvést véresen megtorolt.

Az elmélet szerint, egy népet "kihozni a gödörből" csak úgy lehet, ha módszeresen átalakítod a kultúráját. Ha az embereknek elkezded átadni, hogy igenis lehet másként gondolkodni.

Ez nagyon kemény feladat.

És sokáig tart.

Azok a nemzetek jutnak messzire, amelyek kultúrája inkább pozitív, mint negatív. Amely népekben kevesebb a haszontalan "bevésődés".

Nincs jó, vagy rossz kultúra (illetve kár lenne pálcát törni bármelyik felett).

Csak olyan van, amelyikben több (vagy kevesebb) a korlátozó elem.

A magyar kultúra rendkívül önkorlátozó, és azért alakult így, mert folyamatosan arra buzdítottak minket, hogy eláruljuk egymást.
Ezért már sokan a saját családjukban sem bízhattak meg.

Ez a szégyen...

Persze, ez nagyon leegyszerűsített okfejtés és sokat lehetne rajta vitatkozni, hogy mi, miért lett ilyen.

Sőt, nem is mernék mély vitába szállni e témában.

Az viszont tény: Azért nehéz idehaza ninden, mert a magyar ember...

  • bizalmatlan
  • szkeptikus
  • önbizalom hiányos (mégis kissé arrogáns)
  • csak saját magával foglalkozó
  • (ma már) nehezen összefogható egy ügyért
  • nehezen fogad el segítséget
  • nehezen követi a világot - nehezen alkalmazkodik
  • és ami fontos: "Mindig más a hibás".

Persze, mindennek vannak előnyei is.

Például, nagyon sok tudósunk van, akik ugyan magányos harcosok, ám - talán éppen ezért - zseniális feltalálók.

Piszok jól feltaláljuk magunkat számos helyzetben, szóval leleményesek vagyunk.

Büszkék vagyunk (bár nem tudom, ez jó vagy sem).

Hűségesek vagyunk ahhoz, akit egyszer kiválasztottunk (mert ugye nehezen alkalmazkodunk egy új céghez pl.)

De a lényeg:

Ezekkel lehet vitatkozni...lehet ellenük harcolni...de talán sokkal egyszerűbb, ha felhasználod a magyar emberek jellemzőit.

Ha tudod, hogy szkeptikus a magyar, akkor erre készülnöd kell...jobban, mint mások (pl. szenzációs bizonyítékokkal).

Ha tudod, hogy büszkék vagyunk, akkor mutasd meg nekünk, hogyan lehetünk még inkább azok.

És így tovább...

Azon gondolkodj, HOGYAN nyerd el a bizalmukat és a megértésüket.

Mert, ha egyszer melléd állnak, arra - talán - egy életen át építhetsz.

Gyűjts össze minden olyan embert a környezetedben

akik támogatják a célodat, és mondd el nekik, hogy

meg fogod növelni az energiádat.

Kérdezd meg, hogy veled tartanak-e.

Ha igen, és ők is akarják ezt, akkor ők azok az

emberek, akikkel érdemes tartanod a kapcsolatot.

A kétkedőktől pedig soha ne fogadj el tanácsot!


Szép új világ!!

Ha túl sokáig vársz a megfelelő alkalomra, azon kaphatod magadat, hogy az alkalom már régen odalett, és te túl későn próbálod menteni a menthetőt. Ne késlekedj, inkább ugorj előbb fejest, mint hogy utólag próbáld bizonygatni, hogy te már készen álltál.

0 Tovább

mondj nemet

szégyen SZÉGYEN

Kérj…kérj….kérj és kérj és a segítéség hamarosan megérkezik

egyszer és mindenkorra NEMET KELL MONDANOD arra, ami elszívja az erődet.
Ha továbbra is megengeded másoknak, hogy vérszívó vámpírként kihasználjanak téged, akkor veszíteni fogsz. Miért kellene veszítened, és miér kelne szégyenkezned e miatt, amikor ilyen csodás energiák és lehetőségek vesznek körbe ebben a pillanatban is

Miért kellene hagynod, hogy érzelmileg zsaroljanak mások és kierőszakolják a figyelmedet?

Miért kellene hagynod, hogy visszaéljenek a jóindulatoddal és lényegében kiraboljanak téged?

Igen szó szerint kirabolnak azok, akik folyton csak magukra gondolnak, de tőled szereznek energiát mindahhoz, amit csak el akarnak érni. Te pedig ott maradsz energia, lelkedés nélkül szomorúan, letörve és megbetegedve.

ELÉG VOLT EBBŐL…EGYSZER ÉS MINDENKORRA NEMET KELL MONDANOD!

Most egyszerűen meg kell tanulnod ÖNZŐ MÓDON MAGADRA GONDOLNI. Hány évet fecséreltél már el az életedből azzal, hogy folyton csak másokra gondoltál és végül ott maradtál üresen és eredmények nélkül.

ENNEK EGYSZER ÉS MINDENKORRA VÉGE.

Itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj és elvedd, ami jár neked. Megérdemled, hogy végre körülötted forogjon a világ. Meg kell tanulnod keresztül vinni az akaratodat, akár tetszik ez másoknak, akár nem. ELJÖTT A TE IDŐD, HOGY VALÓRA VÁLTSD AZ ÁLMAID.

Hogy ez nem fog tetszeni másoknak. SZINTE BIZTOS VAGYOK BENNE, DE ŐSZINTÉN EZ KIT ÉRDEKEL, amikor annyi éven át feláldoztad magad.

Nehéz lesz nemet mondani? IGEN, NAGYON NEHÉZ LESZ, MERT FOLYTON ARRA FOGSZ GONDOLNI, HOGY NEM FOGNAK SZERETNI TÉGED. Talán még szégyen érzeted is lesz ..
NE LEGYEN!!!

Csakhogy ez egy félelem, amit azzal tudsz legyőzni, ha határozottan cselekszel.
Várnak a csillagok.

"Ha valaki igazán lelkesedik valamiért, mindent megtesz érte."

(Dorthe Nors)

(FOLYT KÖV ISMÉT :) )

0 Tovább

neked is ..

 

A múltat megváltoztatni nem lehet, de ez nem is szükséges.
Ami hat rád, az a korábbi események lenyomata, amely azonban most is jelen van az életedben.

Versenyben vagy.

Minden eddiginél nagyobb és kíméletlenebb versenyben.

Holnap már sokkal többet kell adnod hogy ugyanazt kapd amit tegnap.

Mert a holnap munkahelyén, a holnap párkapcsolatában és a holnap egészségügyében csak akkor kapod meg mi még tegnap jár Neked, ha jobb vagy a többieknél.

Mincs ezen semmi szégyelni való.

Szeretnél gazdag lenni...
nem szégyen az...
Igaz?


Tudod.

Sok pénz.

Vastag bankszámla.

Szép autó.

Szép ház.

Stb.

Stb.


Megvan?


Namost.

Van itt egy közös nevező.


Egyetlen szó.

Jöhet?


Az IDŐ.


Igen.

Ez a kulcs.


De van itt egy csapda:

Mi az idő?


Mi jut eszedbe?


Hát...

Órák mozgása.

Meg a Nap.

Meg a Föld.

Ilyesmi.

Igaz?


Nos.

Bátran mondhatom ezt...

A gazdagoknak is pontosan ezek az órák.

Ugyanez a Föld.

És ugyanez a Nap mozog!


Mi a különbség?


Íme:

AHOGY gondolnak az időre!


Jó mi?


Oké.

Rántsuk le a leplet.


Mi az IDŐ?


Na.

Nem fogod elhinni...

De bízz bennem!


Jöhet?

Oké.


A KAPCSOLAT.


Igen.

Így van....


Az idő KAPCSOLAT!


Gondoltad volna?

Máris megérted!


Reggel fekszel az ágyban.

Vicces videókat nézel a facebook-on.

Szenvedsz egy nehéz ügyféllel...

Stb.

Stb.


Mi ez?


Igen.

KAPCSOLAT.


Az ágyaddal.

A facebookkal.

A nehéz főnökkel/ kollegával/ügyféllel .


Igaz?


Na most.

Ássunk még mélyebbre!

Mi a kapcsolat?

Mi ez?


Hát...

Nézz csak egy forró vízzel teli edényt!


Beteszed a hideg kádba.

Mi lesz?


Igen.

Lehűti...

Igaz?


Kapcsolat.


Igen - igen.

Azt hiszem kezded kapizsgálni...


Mivel vagy kapcsolatban?

EZ a kérdés!


Két dolog van:

1. Ami pénzt HOZ

2. Ami pénz VISZ!


Látod?


7 nap.

168 óra.

672 negyedóra.


Igen.

Ezek alapvetően KAPCSOLÓDÁSI pontok.


Tudod.

Régi számítógépeken volt.

A monitor csatlakozó.

Ilyen sok tüskés...

Megvan?


Kapcsolódási pontok.


Namost.

168 óra egy héten.

672 negyedóra.


MIHEZ kapcsolódsz?


1. Ami pénzt HOZ

2. Vagy ami pénzt visz?


Durva?


Az ágyad.

A facebook.

A vicces videók.

A nehéz ügyfél.


Pénzt hoz?

Vagy pénzt visz?


Hehe.

Látom kezded érteni!


EZ a különbség!


Ez a vízválasztó!

És igen...

EZ a start pontod is a gazdagság felé!


7 nap.

168 óra.

672 negyedóra.


Csak gondold át.

Mikkel vagy kapcsolatban?


Nos.

Akármivel is...

Ez a BEVÉTELEDBEN átlagolódik ki!


Látod?


Íme a feladat:

Írj egy 10-es listát.

De inkább 20-ast.

Dolgozz csak rajta!


MI hoz pénzt?


Na gyerünk.

Most itt.

Ahogyan vagy...

MI hozhat pénzt?


10-es lista.

Inkább 20-as.


Igen.

Igen.

Igen!


Akkor EZEKKEL kell kapcsolatban lenned!


Látod?

Kapcsolat:

Vagy FELFELÉ húzza a Bevételed.

Vagy lefelé...


168 óra.

672 negyedóra.


Mivel színezed ki?

Mivel töltöd ki?


De alapvetően:

MIVEL vagy kapcsolatban?


Milyen tevékenységek?

Milyen ügyfelek?

Milyen dolgok?


Namost.

EZT kell kontrollálnod.


Hétről hétre.

Hétről hétre.

És hétről hétre!


Emlékezz:

KAPCSOLAT.


Tudod.

Elég sok meleg víz...

Felmelegíti a hideg vizet!


És igen.

Egyre több dolog lesz, ami pénzt HOZ.


És egyre több.

És egyre több.

És egyre több!


De.

Csak ekkor:

HA ilyen dolgokkal vagy kapcsolatban!


Ez fizika:

Ha olyan dolgokkal vagy kapcsolatban, ami pénzt visz...


Na?

Mi történik?


Igen!

Egyre több dolog lesz...

Ami pénzt visz!


És igen.

Ha egyre több olyan dologgal...

Ami pénzt hoz!


Akkor EBBŐL lesz a több!


Vagy melegedik a víz.

Vagy hűl.


Ez a különbség.

Ez a titok.

Így tudsz elindulni!


168 óra.

672 negyedóra.


Tedd tele olyan dolgokkal, ami pénzt hoz!


És egyre több lesz.

És egyre több! Egy olyan energia érkezik hozzád a következő héten, ami segít véget vetni egy régóta húzódó nehéz helyzetnek. Az egész olyan mint egy hatalmas kártyavár, amire évek óta újabb és újabb szintek épültek.
A kártyavár egyre ingatagabb és csak idő kérdése, hogy mikor omlik össze az egész.

Talán eddig magadat hibáztattad a kialakult helyzetért, de te is tudod, hogy ez nem old meg semmit.  Régóta tudod már, hogy lépned kellene, de mégsem mertél határozottan dönteni, mert attól féltél, hogy csak még rosszabb lesz a helyzet. Sajnos azt kell mondanom, hogy nincs több időd.
Itt az ideje, hogy egy bölcs döntéssel kilépj a helyzetből, ami már így is az utolsó pillanatban történik.

Nincs mitől félned, nincs miért szégyenkezned, mert váratlan helyről kapsz segítséget.

Nem kell félned semmitől, mert a most érkező energiák tisztán és világosan megmutatják neked milyen csodás lehetőségeket tartogat neked a jövő. Ha döntesz, akkor úgy fogsz dönteni, hogy már azt is tudni fogod mi jön ezután. Régóta készülsz már erre a változásra és csak a megfelelő pillanatra vártál. Jelentem a megfelelő pillanat most jött el. Olyan segítő erők állnak most a hátad mögött, amik nem engedik, hogy bármi bajod essen.

Talán bizonytalannak érzed magad, de még mielőtt bármi baj történhetne azt fogod érezni, hogy  szárnyaik alá vesznek téged, hogy magukkal vigyenek abba az új valóságba, ahová már nagyon régóta vágyakozol.
Ne félj , Ne szégyellj semmit, mert egyáltalán nem leszel egyedül. Ne arról beszélj, amitől félsz, hanem azt mondd ki hangosan amihez segítségre van szükséged.

ugye nem szégyen?
folyt köv :) http://szebelet.reblog.hu/mond-nemet

0 Tovább

HTML

Ments életet karácsonyra!

szebbelet

blogavatar

"Az írás nem pénzkereset, nem arra szolgál, hogy híresek legyünk, randizzunk, lefektessünk valakit vagy barátokat szerezzünk. Végső soron gazdagabbá teszi annak az életét, aki olvassa a munkánkat, és gazdagítja a saját életünket is." (Stephen King) Írásaim a segítés témakörét mutatják be konkrét példákkal.

Legfrissebb bejegyzések

2017.06.30.
2017.06.20.
2017.06.19.

Hogyan Adj ételt

A megvásárolt élelmiszerek 30 százaléka a kukában köt ki Európában, Magyarországon pedig minden évben 1,8 millió tonna élelmiszer hulladékot termelünk. Hetente átlagosan kilencszer dobsz a kukába zöldséget és gyümölcsöt, és legalább kétszer húst, kenyeret, vagy tejterméket. "ételt adok ételt kapok szeretet láda", ahol idegennek ajánlhatod fel és vehetsz el ha rászorulsz név nélkül a megmaradt ételeket: a csoport azért jött létre, mert született egy kezdeményezés az elesettek, rászorulók megsegítésére. Ételt szeretnénk juttatni az éhezőknek, minden számba jöhető támogató bevonásával. Megépítettünk egy ládát, amit valaki Szeretet Ládikának nevezett el. Ebbe a ládába várjuk az élelmiszer adományokat minden segíteni akaró embertől. Egyelőre ennyit tudunk, tervezünk, akarunk. A fejleményekről folyamatosan beszámolunk. csoport https://www.facebook.com/groups/977362402286160/ Soprontól nyíregyházáig ott vagyunk

Hogyan Adj - 2_ véradás

http://www.veradas.hu/ http://img.reblog.hu/blogs/27518/img_578c923313165.jpeg?w=640

Címkefelhő

család (9),karácsony (7),szégyen (6),idegen (6),segít (6),csalad (6),munkasprint (6),véradás (6),SZÉGYEN (6),munka (6),ébredés (5),vagyon (4),önkéntes (4),IDEGEN (4),karacsony (4),gazdasagsprint (4),gazdaságsprint (3),önzetlen (3),szerencse (3),szerencsesprint (3),test (3),iskolasprint (3),ebredes (3),segítés (3),SZABADSÁG (2),boldog (2),magánügy (2),energia (2),megmagyarazhatatlan (2),kansascity (2),facebook (2),egészség (2),harag (2),vízsprint (2),adni (2),szívesség (2),étel (2),haragsprint (2),ajándék (1),nagydologsprint (1),japán (1),bodogság (1),vizsgálat (1),önéletrajz (1),blokkolás (1),sors (1),DIVAT (1),adomány (1),DIVATSPRINT (1),divatsprint (1),film (1),szinkron (1),ronaldo (1),élelmiszerbank (1),szabadság (1),élelmiszer (1),rendszerváltás (1),POFON (1),tetoválás (1),pofon (1),nagydolog (1),MEGFELELÉS (1),tvsprint (1),gazdaságsprint (1),sokk (1),törtető (1),gazdasag (1),ingatlan (1),pénz (1),félelem (1),tanulás (1),iskola (1),vállalkozás (1),világ (1),tvnézés (1), bortonsprint (1),pénzügyek (1),maffia (1),fogyi (1),szégyelni (1),donor (1),hus (1),hussprint (1),börtön (1),FILM (1),izületifájdalom (1),izület (1),hússprint (1),csontvelődonor (1),pansszkönyv (1),bukás (1),idős (1),BUKÁS (1),generáció (1),karrier (1),Fahéj (1), y generáció (1),elnok3 (1),elnok (1),megmagyarázhatatlan (1),világvége (1),hoax (1),HOAX (1),elnök (1),ELNÖK (1),adok (1),kupakgyűjtés (1),Rose (1),egyetem (1),élet (1),víz (1),méz (1),viz (1),citrom (1),bőlcsesség (1),főiskola (1),hős (1),Punnany Massif (1),elvtárs (1),bástya (1),változás (1),tanú (1),megmagyarázhatatlan (1),eroszak (1),magaugy (1),ViZSPRINT (1),panasz (1),tragédia (1),baleset (1),párkapcsolat (1),maganugy (1),bolt (1),VAGYON (1),vak (1),kistelek (1),remény (1),remeny (1),láda (1),siker (1),asszony (1),(1),tél (1),(1),szeretet (1),hiperaktív (1),erőszak (1),balkezes (1),meterologia (1),2017 (1),otthon (1),rend (1),segit (1),nyeremény (1),pizza (1),nyeremeny (1),egyesület (1)

Utolsó kommentek

22016.07.19 e óta ennyien olvastak :)

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />