szégyen SZÉGYEN

Kérj…kérj….kérj és kérj és a segítéség hamarosan megérkezik

egyszer és mindenkorra NEMET KELL MONDANOD arra, ami elszívja az erődet.
Ha továbbra is megengeded másoknak, hogy vérszívó vámpírként kihasználjanak téged, akkor veszíteni fogsz. Miért kellene veszítened, és miér kelne szégyenkezned e miatt, amikor ilyen csodás energiák és lehetőségek vesznek körbe ebben a pillanatban is

Miért kellene hagynod, hogy érzelmileg zsaroljanak mások és kierőszakolják a figyelmedet?

Miért kellene hagynod, hogy visszaéljenek a jóindulatoddal és lényegében kiraboljanak téged?

Igen szó szerint kirabolnak azok, akik folyton csak magukra gondolnak, de tőled szereznek energiát mindahhoz, amit csak el akarnak érni. Te pedig ott maradsz energia, lelkedés nélkül szomorúan, letörve és megbetegedve.

ELÉG VOLT EBBŐL…EGYSZER ÉS MINDENKORRA NEMET KELL MONDANOD!

Most egyszerűen meg kell tanulnod ÖNZŐ MÓDON MAGADRA GONDOLNI. Hány évet fecséreltél már el az életedből azzal, hogy folyton csak másokra gondoltál és végül ott maradtál üresen és eredmények nélkül.

ENNEK EGYSZER ÉS MINDENKORRA VÉGE.

Itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj és elvedd, ami jár neked. Megérdemled, hogy végre körülötted forogjon a világ. Meg kell tanulnod keresztül vinni az akaratodat, akár tetszik ez másoknak, akár nem. ELJÖTT A TE IDŐD, HOGY VALÓRA VÁLTSD AZ ÁLMAID.

Hogy ez nem fog tetszeni másoknak. SZINTE BIZTOS VAGYOK BENNE, DE ŐSZINTÉN EZ KIT ÉRDEKEL, amikor annyi éven át feláldoztad magad.

Nehéz lesz nemet mondani? IGEN, NAGYON NEHÉZ LESZ, MERT FOLYTON ARRA FOGSZ GONDOLNI, HOGY NEM FOGNAK SZERETNI TÉGED. Talán még szégyen érzeted is lesz ..
NE LEGYEN!!!

Csakhogy ez egy félelem, amit azzal tudsz legyőzni, ha határozottan cselekszel.
Várnak a csillagok.

"Ha valaki igazán lelkesedik valamiért, mindent megtesz érte."

(Dorthe Nors)

(FOLYT KÖV ISMÉT :) )