A számát sem tudom már megmondani, hogy az elmúlt évek alatt hányszor olvastam levelekben, kommentekben ezt a mondatot...

“Ezt kötelességem csinálni, nem hagyhatom őket cserben…” 

"Kötelességem gondoskodni a családomról…
Nem hagyhatom cseberben a gyerekeim…
Nekem az a feladatom, hogy gondoskodjam…"

Tudod mit hiányoltam mindig? 

Hogy végre azt olvashassam, hogy valaki kötelességének érezte, hogy gondoskodjon rólad, hogy szeretetet, örömet okozzon neked. Annyira hozzászoktál már , hogy neked kell egyedül felelősséget vállalnod mindenért, hiszen így volt ez évekig és talán így kell lennie ezután is.

ha te nem találsz örömet az életedben, ha neked nincs időd feltöltekezni örömmel, szeretettel és gondoskodással, akkor lassan adnod sem lesz miből.

Szinte látom a lelki szemeim előtt a válaszleveleket, amiket kapok

“Nekem az a karmám, hogy vállaljam ezt a szenvedést és a küzdelmeket”

…senki nem született azért, hogy másokért áldozza fel az életét…

Mindenkinek saját magáért kell felelősséget vállalnia…
A szolgálataidért cserébe igenis megérdemled, hogy végre örömet és boldogságot kapj az életedtől.
Az élet az egyensúlyról szól, ha túl sokat adsz, de neked nem jut semmi, akkor ugyanúgy felborul az egyensúly, mintha kizárólag kapni akarnál és adni nem.

 + Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy helyre billentsd a mérleg serpenyőjét?
 + Nem gondolod, hogy végre Te is megérdemled az örömet és a megbecsülést?
 + Nem gondolod, hogy végre te is gondoskodást és törődést érdemelsz az életedtől, mindazért a jóért, amit a világgal teszel…

Egy csodás hírem van számodra, mert mindaz a jó, amire vágysz, amit már ebben a pillanatban is megérdemelsz ott vár téged az ajtód előtt.

Egy új korba léptünk, ahol minden kiegyenlítésre kerül. Az életed tele van neked szóló ajándékokkal, csak át kell venned és ki kell bontanod őket Több, mint 15 évembe került, rengeteg lemondás és boldogtalanság árán, mire megértettem az új energiák leckéjét: Kérni és Elfogadni!

Az , hogy átadjam számodra az új kor, új tanításait, amik segítségével felébredhetsz az eddigi életed sokszor rémálmokhoz hasonlító szenvedéseiből és végre megkaphasd az életedtől mindazt a szépet és jót, amire vágysz...

…Drága jó olvasó... Ez a minimum amit megérdemelsz!
A világ csak így halad, a gazdaság csak így feljődik.