facebook kansascity

30 napos figyelmeztetést tett közzé nemrégiben Kansas City illetékes hatósága, miszerint 2018. február 28.-tól a sheriff iroda blokkolni fogja a közösségi médiumok teljes körű használatát.
A hatóság azzal érvelte meg döntését, hogy az utóbbi időben nagyon elszaporodott a közösségi csatornákon a visszaélések száma.

“Reménykedünk abban, hogy ez a rövid leállási időszak rádöbbenti majd az embereket, miként érdemes a közösségi médiumokat használni és mekkora hatalma van azoknak az emberek felett” – nyilatkozta a hatóság képviselője az ügy kapcsán.

Felháborodott felhasználók

A Facebook-bejegyzés óriási riadalmat keltett a felhasználók egy részében. Alig 24 óra leforgása alatt 3700 megjegyzést írtak a poszthoz, 6100-an osztották meg és 2400-an reagáltak rá.
Tömeges perek, személyiségi jogokkal kapcsolatos aggodalmak, félelem a szólásszabadság jogának korlátozása- és Kansas City rendjének felbomlása miatt – ez csak néhány vád a hisztérikus hozzászólásokból, amiket a hatóságnak címeztek.
A sheriff hivatal azonban azzal érvelt, hogy ebben az időszakban is beszélhet bárki a családjával, a barátaival és a kollégáival is, számtalan egyéb csatornán vagy akár személyesen is.

Állnak tehát az esetleges jövőbeni perek elé.

és hogy mi lett a vége??
itt meg tudod ...
http://szebelet.reblog.hu/kozlemeny-blokkoljak-a-facebookot-kansas-cityben-2