Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

40_felett....

Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze
: -Mire gondolsz, drágám?
- Fütyül rá valójában, hogy mire is gondolsz...

Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni.
Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől.
Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

A nőknek 40 felett tartása van.
Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén.
Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.
Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert.
Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet.
Úgyis mindig tudja.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.

Az idősebb nők egyenesek és őszinték.
 

 Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

 

0 Tovább

A rendetlen otthon rossz hatással van az egészségedre!

Gondolnád, hogy a  sok kacat az otthonodban még az egészségedre is negatív hatással lehet? 
Kutatások szerint nemcsak a koncentrációt nehezíti, hanem egyéb káros hatása is lehet a polcokon sorakozó holmiknak, az ott felejtett tárgyaknak és elszórt dolgoknak.

Elmész otthonról, és ottmarad a kávés csésze mosatlanul a konyhapulton, illetve a szekrényből feleslegesen kivett ruhák a földön... Persze, amikor hazaérsz az az első, hogy ezt elmosogatod és a ruhákat is visszateszed a szekrénybe. Természetesen. Vagy nem... Vagyis inkább attól függ. Ne aggódj, mindenkivel előfordul, hogy a hétköznapokhoz tartozó rohanás miatt egy kicsit megcsúszik a lakás rendben tartásával, aztán jó esetben ezt hétvégén pótolja.
De nem csak ezekről a rendetlenül hagyott dolgokról van szó.

8 okom van , hogy egyszer és mindenkorra megszabadulj a felesleges dolgoktól!

1. Stresszesebbnek érezheted magad

Mivel általában úgy gondolják, hogy a ház rendben tartása az nő feladata,
a túl sok rendezetlenül hagyott holmitól egyszerűen stresszesek lesznek ők, mivel a kuplerájt vereségként könyvelik el magukban.
Az otthonodat bármikor olyanná varázsolhatod, amit igazán tudsz szeretni.

Nem kell minden holmit megtartani, ne félj attól, hogy megválj a feleslegtől és ezáltal egyszerűbb legyen rendet tartani a házban.

2. Lehet, hogy emiatt eszel túl sokat.

A szakértők szerint a stresszre sokan evéssel reagálnak. (Lehet te is csak nem vallod be ).
Ha a rendezetlen otthonod miatt stresszesnek érzed magad, akkor simán hozzájárulhat a túlevéshez és így akár elhízáshoz is vezethet...

3. Fáradtabb lehetsz a kelleténél

Mivel a tested több energiát használ fel a stressz leküzdésére, így már önmagában emiatt is fáradtabbnak érezheted magad és sokkal nehezebbé teszi a koncentrációt, eltereli a figyelmet, így több energia kell az információ feldolgozására.

4. Nehezebben hozol döntéseket

Mivel az agyi kapacitásod nagy részét elveszi az ezzel járó stressz, és a figyelem összpontosítása, és fáradtabb vagy, így előfordulhat, hogy többször hozol rossz döntést, mint egyébként tennéd.

5. Valószínűleg pénzbe is kerül

Ha a posta hegyekben áll, hajlamosabb vagy elveszíteni, elkeverni például a számlaleveleket, így később fizetheted be, vagy akár el is maradhat a fizetés, ami miatt végül kamatot kell fizetned. Vagy ha a kupi miatt nem találod az egyik kedvenc cipődet, körömlakkodat, táskádat és veszel egy extra darabot belőlük, pedig nem kellett volna, akkor is forintokban mérhető a kár.

6. Lehet, hogy ezért késel el állandóan?

Hányszor mérgelődtél már reggel azon, hogy nem találsz valamit, és indulnod kéne? A rendezetlen holmik miatt, akár a munkahelyedről is elkéshetsz, ami azért nem olyan jó móka.

7. Kevésbé higiénikus a lakás

Ha a polc tele van csetreszekkel, a konyha pult pedig ki sem látszik a mosatlan edények alól, akkor gyakorlatilag ideális tanyát biztosítasz a különböző baciknak és kártevőknek.
Egy telepakolt polcot, konyhaszekrényt nehezebb is tisztán  tartani.

8. Balesetveszélyes!

Ha a földön hagyod este a levetett ruhát, másnap reggel vigyázz, nehogy eless bennük!
Beütheted bármely testrészed.
Vagy ha egyre több gyertyatartóval, padlóvázával, virágtartó állvánnyal dekorálod a nappalit, szintén vigyázz, hogy ezek nehogy eldőljenek, összetörjenek és megvágd magad.
Gyerekek vagy kis háziállatok társaságában sem túl biztonságos az ilyen környezet.

0 Tovább

Nemcsak másokon, magán is segít, aki vért ad!

Nemcsak másokon, magán is segít, aki vért ad!

Bizonyára nem kell sokat magyarázni , hogy miért is érdemes időközönként véradásra járni.
Ugyanis, egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint azon túl, hogy ezzel akár életeket is menthetünk, a testünknek is jót teszünk, még az egészségünket is óvjuk.

A véradás amellett, hogy másokon segíthet, csökkenti a szívinfarktus és a rák kialakulásának kockázatát.
A szakemberek úgy gondolják, hogy ez a csökkent vasszintnek tudható be, mivel minél magasabb koncentrációban találhatók meg a vörösvértestek, a vér viszkozitása annál ,,masszívabb". Emellett a magas vasszint felgyorsítja a koleszterin oxidációs folyamatait, ami hatással lehet a vér sűrűségére, tömörségére, így ezáltal nagyobbá válik a súrlódás, ahogy az az ereken áthalad, és emiatt a vörösvértestek nagy mértékben deformálódhatnak.

A Journal of the American Medical Association megjelent tanulmányban be is bizonyították a véradás pozitív hatását: azoknál a 43-61 éveseknél, akik félévente ,,megcsapoltatják" magukat, jelentősen - 88 százalékkal - csökken a szívinfarktus és a stroke kockázata.

,,Sokan azt hiszik, hogy a vasat nem lehet túladagolni, pedig ez egyáltalán nincs így. A vasionok ugyanis elég toxikusak, és ha felhalmozódnak a májban, létrejön a hemosiderosis jelensége, ami erősen májkárosító. Bár a véradás valóban jó hatású lehet, de nem azért, mert egy kis vasat vesztünk, hanem azért, mert a vérlebocsátás egy inger a csontvelőnek, hogy dolgozzon, és képezzen új vörösvértesteket. Viszont azt nem árt hozzátenni, hogy a vasszint csökkentése és az infarktus közötti kapcsolat nem teljesen megalapozott, mivel ezek a tanulmányok nagy betegpopulációkon alapszanak, így érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni" - mondta prof. Blaskó György, a Trombózisközpont véralvadási specialistája.

A Journal of the National Cancer Institute-ban megjelent tanulmány szerint a véradásnak ezen kívül van még egy jó hatása, mégpedig az, hogy csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát. Ugyanis a magas vasszintet a rákkal is összefüggésbe hozták, mégpedig azért, mert a túl sok vas megnöveli a szabadgyökök mennyiségét a szervezetben, ami pedig különböző daganatok megjelenéséhez vezethet.

,,A vas valóban hozzájárul a szabadgyökök képződéséhez, de ezt a szervezetünkben számos rendszer gátolja meg. A rákot nem feltétlenül - sőt, biztosan nem - csak a szabadgyökök okozzák" - teszi hozzá a szakember.

Forrás: www.ma.hu

Minden további részletet és a legközelebbi véradás helyét, idejét a
veradas.hu oldalon találod meg.

0 Tovább

HTML

Ments életet karácsonyra!

szebbelet

blogavatar

"Az írás nem pénzkereset, nem arra szolgál, hogy híresek legyünk, randizzunk, lefektessünk valakit vagy barátokat szerezzünk. Végső soron gazdagabbá teszi annak az életét, aki olvassa a munkánkat, és gazdagítja a saját életünket is." (Stephen King) Írásaim a segítés témakörét mutatják be konkrét példákkal.

Hogyan Adj ételt

A megvásárolt élelmiszerek 30 százaléka a kukában köt ki Európában, Magyarországon pedig minden évben 1,8 millió tonna élelmiszer hulladékot termelünk. Hetente átlagosan kilencszer dobsz a kukába zöldséget és gyümölcsöt, és legalább kétszer húst, kenyeret, vagy tejterméket. "ételt adok ételt kapok szeretet láda", ahol idegennek ajánlhatod fel és vehetsz el ha rászorulsz név nélkül a megmaradt ételeket: a csoport azért jött létre, mert született egy kezdeményezés az elesettek, rászorulók megsegítésére. Ételt szeretnénk juttatni az éhezőknek, minden számba jöhető támogató bevonásával. Megépítettünk egy ládát, amit valaki Szeretet Ládikának nevezett el. Ebbe a ládába várjuk az élelmiszer adományokat minden segíteni akaró embertől. Egyelőre ennyit tudunk, tervezünk, akarunk. A fejleményekről folyamatosan beszámolunk. csoport https://www.facebook.com/groups/977362402286160/ Soprontól nyíregyházáig ott vagyunk

Hogyan Adj - 2_ véradás

http://www.veradas.hu/ http://img.reblog.hu/blogs/27518/img_578c923313165.jpeg?w=640

Címkefelhő

család (9),karácsony (7),szégyen (6),idegen (6),segít (6),csalad (6),munkasprint (6),véradás (6),SZÉGYEN (6),munka (6),ébredés (5),vagyon (4),önkéntes (4),IDEGEN (4),karacsony (4),gazdasagsprint (4),gazdaságsprint (3),önzetlen (3),szerencse (3),szerencsesprint (3),test (3),iskolasprint (3),ebredes (3),segítés (3),SZABADSÁG (2),boldog (2),magánügy (2),energia (2),megmagyarazhatatlan (2),kansascity (2),facebook (2),egészség (2),harag (2),vízsprint (2),adni (2),szívesség (2),étel (2),haragsprint (2),ajándék (1),nagydologsprint (1),japán (1),bodogság (1),vizsgálat (1),önéletrajz (1),blokkolás (1),sors (1),DIVAT (1),adomány (1),DIVATSPRINT (1),divatsprint (1),film (1),szinkron (1),ronaldo (1),élelmiszerbank (1),szabadság (1),élelmiszer (1),rendszerváltás (1),POFON (1),tetoválás (1),pofon (1),nagydolog (1),MEGFELELÉS (1),tvsprint (1),gazdaságsprint (1),sokk (1),törtető (1),gazdasag (1),ingatlan (1),pénz (1),félelem (1),tanulás (1),iskola (1),vállalkozás (1),világ (1),tvnézés (1), bortonsprint (1),pénzügyek (1),maffia (1),fogyi (1),szégyelni (1),donor (1),hus (1),hussprint (1),börtön (1),FILM (1),izületifájdalom (1),izület (1),hússprint (1),csontvelődonor (1),pansszkönyv (1),bukás (1),idős (1),BUKÁS (1),generáció (1),karrier (1),Fahéj (1), y generáció (1),elnok3 (1),elnok (1),megmagyarázhatatlan (1),világvége (1),hoax (1),HOAX (1),elnök (1),ELNÖK (1),adok (1),kupakgyűjtés (1),Rose (1),egyetem (1),élet (1),víz (1),méz (1),viz (1),citrom (1),bőlcsesség (1),főiskola (1),hős (1),Punnany Massif (1),elvtárs (1),bástya (1),változás (1),tanú (1),megmagyarázhatatlan (1),eroszak (1),magaugy (1),ViZSPRINT (1),panasz (1),tragédia (1),baleset (1),párkapcsolat (1),maganugy (1),bolt (1),VAGYON (1),vak (1),kistelek (1),remény (1),remeny (1),láda (1),siker (1),asszony (1),(1),tél (1),(1),szeretet (1),hiperaktív (1),erőszak (1),balkezes (1),meterologia (1),2017 (1),otthon (1),rend (1),segit (1),nyeremény (1),pizza (1),nyeremeny (1),egyesület (1)

Utolsó kommentek

22016.07.19 e óta ennyien olvastak :)

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />